HELE FAMILIENS FRISØR

Liane Nielsen Frisør og parykmager

Hele familiens frisør –

Jeg klipper og farver, krøller.

Formidler og tilklipper parykker.

Special fremstillet parykker efter mål eller pålimet hår og del parykker, standart eller special, det jeg ikke kan skal jeg nok lære.

Mine kunder er unge som gamle, herre og damer, jeg nyder variationen, at kunne gøre en forskel lave smart hår og brugbare frisurer der fungere for den enkelte.

Vejleder og ligger makeup..

Ønsker du et arrangement med 5-6 deltager så stiller jeg også min viden til rådighed, mod et gebyr. Tager også ud i dit eget  hjem  i Skive by.

Jeg går mere og mere op i at mine salgs produkter skal være godkendt til grønsalon(det er svært) at de skal være virkelige gode i brug og gerne til rimelig priser.. Derfor har jeg tilfredsheds garanti. Spørg😉

Store dele af mine farver indeholder ikke ammoniak, med olier, giver virkelige flotte  naturlige farver..

Jeg er ikke 100 grønsalon da jeg også laver permanente krøller og har farver der  ikke er 100% grønne, men så milde som muligt samtidig med at de er super gode.

Min åbningstider kan hvis det er muligt for mig, udvides efter dine behov og ønsker, så kan du ikke finde en tid der passer dig på online booking så prøv at ring 22 28 11 98 måske jeg så kan trylle lidt.

Er du syg eller gangbesværede ell. Tilbyder jeg at klippe(dit hår skal være nyvasket) i eget hjem, kun onsdag formiddage kun efter forud personlig aftale. Kørsel tillæg må påregnes.

Lidt billeder fra min nye salon, hvor jeg nu også har mulighed for at hjælpe parykkunder i stueplan.

KLIPTONE FRISØR OG PARYKHUS SKIVE VESTERGADE 6 7800 SKIVE

KLIPTONEFRISØR OG PARYKHUS

VESTERGADE 6 7800 SKIVE

TLF: 22 28 11 98

ONLINE BOOK DIN TID-  WWW.KLIPTONE.DK

DIN FRISØR I SKIVE