PARYKKER- KLIPTONE SKIVE

PARYKKER ER IKKE SOM DE VAR ENGANG – HELDIGVIS.. TJEK SELV 🙂

Jeg laver altid en personlig til-klipning /tilpasning hvilket gør en verden til forskel i brug og for den naturlige udsende.

Har du et varigt hårtab har du i følge lovgivningen mulighed for at søge tilskud til kropsbårne hjælpemidler hvilket paryk og andre hårproteser hører til, hos din kommune..

Nogle kommuner har lavet indkøbsaftaler med nogle leverandører men her giver lovgivningen også dig som borger ret til helt selv at bestemmer hvor og hos hvem du køber.

Min største leverandør indenfor hårproteser er Toftild, hvor jeg køber parykker og hår for livet til herrer og damer.

Jeg forsøger så vidt det er mig muligt at følge de aftaler som Toftild har lavet med kommunen, også når det drejer sig om garanti på mine produkter, jeg følger deres vejledning og tager kontakt og sender reklamations produkter til Toftild for at få deres bedømmelse også..

Så du kan, hvis du har lyst, med ro i sindet købe dine hårproteser her lokalt i KlipTone frisør og Parykhus.

Er du i tvivl om hvordan du forholder dig er du velkommen til at komme ind og tale med mig, så skal jeg forsøge at guide og hjælpe på bedste vis..

 

DER KAN VÆRE MANGE ÅRSAGER TIL HÅRTAB  –

SYGDOM ELLER MEDICINSK BEHANDLING, KVINDESKALDETHED.

KOM IND JEG HJÆLPER DIG GERNE 🙂

Hvilken hovedbeklædning er god til kræftramte kvinder?

Der findes forskellige slags hovedbeklædning til kræftramte. Har du ikke lyst til at gå med paryk, kan du finde et bredt udvalg af tørklæder og turban med eller uden bindebånd, og i flere materialer,  dog er naturmaterialer der er åndbare, ofte at foretrække. Du har også mulighed for små løsehårdele der kan side under din turban, hue så du ikke er bar og uden hår i kanten, jeg tilbyder at klippe lidt til så længden passer.

Hvis du er ramt af kræft og har mistet håret i forbindelse med kemoterapi, er det ikke sikkert, at din hovedbund kan tåle at bære paryk hele tiden. Så derfor bruger mange kræftramte kvinder tørklæder, turban, heletiden eller lejlighedsvis.

PARYK er ofte det oplagte valg, hvis du er syg og i behandling hvor du har mister dit  hår.

Du kan i dag få utrolige mange flotte  fiberparykker, der ser naturlige ud i mange kvaliter og prisklasser.

Typiske prisleje på parykker til  tidsbegrænsede parykker er –

Pris 3400,00-6000,00kr

Se et udvalg af super flotte fiberparykker her, de er utrolig brugsvenlige og nemme at passe.

SE OGSÅ SIDEN MED HUER OG TØRKLÆDER FRA

CHRISTINE HEADWEAR

DIVADERME NATURLIG OPTEGNING AF BRYN –

Se også lige en forskel det giver at få farvet hårene på bryn og vipper, selv om der ikke er så mange hår giver det en stor virkning😊

Tryk på billeder

KLIPTONE FRISØR OG PARYKHUS SKIVE VESTERGADE 6 7800 SKIVE