JOB – HJÆP SØGES

Fritids/studiejob.

Har du god ordenssans?
Er du god til at gøre rent?
Er du flexibel ?
Er du moden og kan arbejde selvstændig?
Er du 15 -16 år?
Mangler du et fritidsjob efter skole?

Timer kan variere fra 2-6 timer pr uge.
Mine piger har mange gøremål og nogle starter efterskole, så derfor er der løbende udskiftninger.

Jeg mangler derfor løbene nye piger og modtager gerne din ansøgning..

Jeg gemmer max din ansøgning 6 mdr.

Så er der ikke job nu har du mulighed for at søge igen.

Se lidt jobbeskrivelse –

RUL NED-Læs  det hele inden du søger 🙂

Til rengøring og oprydning af salonen, bad og kontor.

Jeg søger en  dygtig , sød pålidelig, velsoigneret ung pige, der har humor og ikke tager tingene nært, når der er travlt, en der har flair for at der skal se pæn og ordenligt ud på salonen, at ting står lige på hylderne, sørge for at støv ikke er hvor det ikke skal være og sørge for at også, gulvlisterne bliver vasket af ved gulvvask.

Du må meget gerne have et falkeblik for detaljer😊

Du skal indgå i det teams jeg allerede har, 4 faste piger og en afløser. Der er arbejdslister der skal følges, på opgaverne, så det er vigtigt du kan arbejde selvstændig og gå stille og rolig, diskret  rundt og gøre rent mens jeg er optaget af at passe mine kunder.

Du skal være fyldt 15 år da det kan være et krævende og selvstændig job. Da jeg er optaget af at passe mine kunder, mens du arbejder med dit.

Jeg har en lille flok rigtig dygtige piger der skiftevis kommer og hjælper på salonen, hverdage fra ca kl 15:30  – til jeg er færdig med den sidste kunde.

Time antal pr uge er varierende ca 3-6 timer. Ønsker du flere vagter er det ofte også muligt at få ekstra vagter.

Gulvvask  osv skiftes i til at gøre sammen to og to så det kun  ca er hver 14 dag i weekenden  tager Ca 1,5 time .  Du skal være med til, sammen med de andre piger at holde salonen ren og fin. I skal selv indbyrdes samarbejde om at få vagterne dækket. Vil du gerne have en del timer kan det ofte også være en mulighed, ved at tilbyde at dække de andres vagter hvis de ønsker at holde fri.

Kunne det være noget for dig så – Skriv gerne en lille ansøgning, kom ind og sig hej til mig. Jeg skal hen over sommeren bruge flere da flere af pigerne skal på efterskole…

Løn efter aftale – med stigning efter 6 mdr.

KlipTone Vestergade 16B 7800 Skive/ ved Liane mail kliptone@kliptone.dk

KLIPTONE FRISØR OG PARYKHUS SKIVE VESTERGADE 16B 7800 SKIVE