Håndplukkede sommer -Nyheder

Gider du ikke have shorts på under din sommerkjole?
Undgå irritation på huden .

Køb den i KlipTone ..

Active By Charlotte Take Care Spray er en anti-friktions spray, der er særligt udviklet dig får en rød eller irriteret hud når du er fysisk aktiv. Dette kan blandt andet opstå mellem lårene, under armene, ved bh’en, på brystvorter, i nakken, eller andre steder hvor enten huden eller dit tøj går imod hinanden og skaber friktion. Denne lækre spray lægger en tynd behagelig og beskyttende hinde hen over området, så du ikke længere oplever at huden bliver irriteret. Denne spray kan både anvendes når du dyrker sport, eller i hverdagen, hvis du eksempelvis har nederdel/kjole på, og gerne vil være fri for at skulle have leggins på uden at huden bliver generet. Desuden er den astma og allergi venlig, uden parabener, uden parfume og uden kunstige farvestoffer. Dette betyder at du med god samvittighed kan bruge den, på de selv mere sarte områder hvor du har behov for det. En uundværlig spray, der tilmed er nomineret til en allergy award, en danish beauty award, samt det bedste træningsprodukt i bladet FORM. Fordele: Anti-friktions spray Særligt udvikler til hudirritationer under fysisk aktivitet Lægger en tynd behagelig og beskyttende hinde Kan også bruges i hverdagen, hvis du eksempelvis har kjole/nederdel på Astma og allergi mærket Ecocert mærket Indeholder naturlige og økologiske ingredienser Uden parabener, parfume, silikone og kunstige farvestoffer Nomineret til 3 forskellige awards Rig på oliven olie, jojoba olie og E-vitamin Spray dysen gør den let at fordele på det ønskede område uden at få fedtede fingre Anvendelse: Påfør sprayen på det ønskede område før og under motion for at undgå hud irritationer.. Køb den i KlipTone

Nej tak til  solskoldning og solskader i dit ansigt…Ja tak til en flot naturlig solbrun farve brug solcreme –

Beaute Pacifique Stay beautiful fak. 30

Køb den i KlipTone

Solcreme til ansigt og décolleté
– med super Anti-Age effekt

En moderne og luksuriøs solcreme til ansigt og décolleté. Gennem kombinationen af aktive ingredienser og høj solbeskyttelse tilfører STAY BEAUTIFUL en dobbel anti-age effekt til huden.
Sammensætningen af solfiltre i STAY BEAUTIFUL beskytter både mod UVA og UVB stråler og forebygger de solskader, der skader og ælder huden for tidligt. Samtidig beskyttes huden mod frie radikaler gennem en stærk anti-oxidativ effekt fra indholdet af Resveratrol og Procyanindiner fra vores særlige chilenske Grape Seed Extract (GSPE) samt E-vitamin.

Anvendelse
Fordel STAY BEAUTIFUL i rigelige mængder jævnt i hele ansigtet inden ophold i solen, og gentag altid efter badning. Lad cremen trænge helt ind, før du tager tøj på for at undgå at få pletter på tøjet. Afslut dagen i solen med Beauté Pacifiques STAY COOL After Sun Lotion for at tilføre huden fugt og få en dejlig, kølende og afslappende fornemmelse.

Særlige fordele

  • Høj solbeskyttelse (SPF 30)
  • Dobbelt anti-age effekt
  • Beskytter mod både UVA og UVB stråler
  • Stærk anitoxidativ effekt

Beaute Pacifique  – Stay natural sunspray

20SPF – Køb den i KlipTone

Innovativ og unik sololie til ansigt og krop Få en lækker, sund solbrun farve med Stay Natural, der giver effektiv beskyttelse mod solens skadelige stråler og samtidig virker som en naturlig selvbruner, når huden eksponeres for solen. Stay Natural er en lækker sololie, der nemt absorberes af huden og efterlader den blød og velfugtet. Den har et moderne SPF 20 UV-filtersystem, som beskytter mod både UVA- og UVB-stråler og påvirker desuden kroppens egen solbeskyttelsesmekanisme. Anvend Stay Natural, når du opholder dig i solen, og få en naturlig solbrun glød og en hud, der er sund at se på. Lige som de øvrige produkter i Stay-serien, indeholder også Stay Natural Resveratrol og Procyanider fra vores særlige chilenske Grape Seed Extract (GSPE), som sammen med E-vitamin giver en stærk anti-oxidativ effekt, så huden beskyttes mod skader fra solinducerede frie radikaler. Sololien kommer i en praktisk pumpeflaske. Vi anbefaler at fordele produktet jævnt og i rigelige mængder inden ophold i solen. Det anbefales at påføre sololie eller solcreme flere gange dagligt – også efter badning, for at bevare solbeskyttelsen. Særlige fordele Beskytter mod både UVA- og UVB-stråling Reducerer aldersrelaterede solskader Beskytter mod solskoldning med SPF 20 Hjælper huden til dannelse af en smuk solbrun sommerglød..

Skal du passe meget på solen? Så kan du evt suppler din farve med en af mine gode håndplukkede selvbruner der ikke lugter fælt og er lavet så de ikke skader dig..

Så er du måske mere til selvbruner?
Kom ind og Køb i KlipTone

 

NYHED! Heavenly Elixir En luksuriøs, fugtgivende selvbruner elixir med en skøn duft af kakao, som smelter ind i huden. Formuleringen er med den mest innovative teknologi og advancerede ingredienser, samt botanisk indhold, for at gennemfugte og give din hud den smukkeste medium selvbruner glød, som ligger jævnt og ensartet i op til 10 dage. En ny teknologi med indkapslet DHA, hvor DHA’en langsomt frigives i op til 72 timer efter påføring, hvilket forbedrer resultatet, som holder op til 10 dage. Den smukke farve og glød er der straks, samtidig med et naturligt og langtids holdbart selvbruner resultat. Påføres med selvbruner påføringshandske. (Kan anvendes både på ansigt og krop). Forbedret dækkeevne ved små ujævnheder, så den passer til alle hudtyper. Derudover øger den beskyttelsen af huden imod de skadelige HEV (High Energy Visible) light – BLÅT LYS (fra vores tablets og computerskærme). 100% naturlig, vegansk, cruelty free, plastflaske af genbrugsplatisk fra havet. Fri for: Palme olie, silicone og sulfat.

Vita Liberata Self Tanning Gradual

Vita Liberata Self Tanning Gradual Lotion er en duftfri, klar fugtgivende bodylotion med selvbruner effekt, som gradvist opbygger farven. Den udvikler sig over 4-8 timer, og indeholder bl.a. certificerede/økologiske ekstrakter… Den er rigtig god til en tør og/eller sart hud. Self Tanning Gradual Lotion giver en let gylden farve, der holder i flere dage..Den opbygger en flot, solkysset og naturlig kulør, og kan anvendes som almindelig bodylotion, hver eller hver anden dag. Den er ligeledes god til at vedligeholde en brun kulør, hvad enten det er spraytan farve, silensfarve… Kom ind og køb det håndplukkede milde selvbruner i KlipTone

Nyhed fra Birk Danmark i Kliptone

Flere af mine kunder bruger de bæredygtige og økologiske uden brug af plastik –  shampoo og balsambar i deres udebruser 😉😀 Nu er der kommet en tørshampo til.. Kom ind og prøv i KlipTone

 

 

 

 

 

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
YouTube
Instagram
RING KLIPTONE