SE DE FLOTTE PARYKKER

Skal du i kemo?

Vil du gerne ligne dig selv eller den smukkeste udgave af dig selv, igennem hele dit kemo forløb, så fat knoglen og ring til mig 🦴22281198

Du kan få de fineste parykker, det nemmeste hår, du har haft længe.

I alle mulige farver og kvaliteter.

Du vil måske spørge – Flyver den af?

  • Nej det gør den ikke siger mine kunder, nogle bruger kommer og fortæller at deres hår har været med i storm og blæst, uden at flyve af, det er lidt vildt

    👍

Men hvor ofte flyver en hue egentlig af?? Stort set aldrig, vel…

Du er ikke den eneste der går med paryk, jeg ved godt hvorfor du tror det -men der ER mange andre, der går med købe hår – ja hvorfor mon du ikke ser det😉

Netop – Fordi de smukkeste af dem, er så fine at du ikke, KAN se det 🙂

Men – Jeg ved de er der!!

Med købe hår bliver du og dine omgivelser ikke hele tiden mindet om din sygdom.

På de gode dejlige dage kan det være dejligt at se helt normal ud ( glemme sygdommen lidt) og på de dårlige dage er det vist godt at gå sig en tur ligge lidt makeup, tage pænt tøj på og sætte håret” fint😊Så kan selv en dårlig dag blive lidt bedre, kan jeg forstå.

Med paryk kan du være lidt mere privat, med din sygdom, så kun de der er dig nærmest ved du er syg, du får heller ikke blikket i supermarkedet.

Om du kommer til at bruge din fine ny indkøbte hår?

Mhmm

Ja det er jo 100% op til dig, brug og bær dit hår og mærk det de første 14 dage alle dine vågne timer ( eller de fleste) så kan det blive såå godt for dig, nogle af mine hår-bruger, kan næsten ikke bære at tage deres paryk af igen, når deres biologiske hår vokser ud igen.

LINK TIL PARYK KATALOGER SE ENDNU FLERE SE HER

 

Måske du er typen der siger fuck af, lorte sygdom, du sætter din hat som du vil og går uden hår.

DET ER SÅ

Super fint👍

hvis det er det der passer dig, bare du husker at beskytte din sarte hud, der plejer at være pakket fint og dejligt varmt ind i dit hår.

Vil du have lidt fif og gode råd, til passe og pleje din hud?  Så kom forbi.

Du kan også vælge at beskytte dit hovede og hud med en smuk hovedebeklædning der er designet til at give lidt fylde uden hår.

SE TØRKLÆDER OG HUER TRYK HER

En af Danmarks største forfatter og baronesse, bar de fineste turban meget elegant i flere år, mange kvinder er blevet inspireret af hende.

Aner du mon hvem?

Vil du ligne en diva med en af de smukkeste, blødeste turban.

Nogle med spræl i nogle helt neutrale.

De giver dig så meget velvære og er så behagelige at have på, de giver dig frihed til at gøre som du plejer.

Nogle er lavet i et meget nyt og specielt materiale der holder hudens temperatur 37,5 grader, du kan bruge dem til løb under cykelhjelmen eller til nat, hos mig kan du se, mærke og føle hvor lækre de er.

Bambus er ikke kun godt for Pandaer men bruges også til nogle af de smukkeste huer og turban, et fantastisk materiale der også er behageligt og blødt for dig at have på, ikke mindst hvis du har det koldt om natten.

Skal du passe på solen har jeg nogle fine, kasketter der kan dække et hårtab i nakken samtidig er de vævet så de giver en faktor 50 beskyttelse🌞

Er du til lidt mere ala tørklæder findes der de smukkeste tørklæder, flere af dem er bundet” så du næsten bare skal tage dem på..

Kan du godt lide at se ud meget som du plejer så er kulør i ansigtet et nytte helt for sig selv og bryn er et must have, da meget af din mimik sidder i bevægelser i ansigtet, jeg har flere gode fif og produkter lige til dine bryn og ansigt, bare spørg..

Har du gættet hvilke diva, forfatter og baronesse?

Hvis jeg hvisker “mit Afrika😉

Så giv et kald 22281198

Kontakt

KlipTone Frisør og Parykhus
Vestergade 16B 7800 Skive
Tele. 22281198

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
YouTube
Instagram
RING KLIPTONE