HELE FAMILIENS FRISØR

Frisør og Parykmager i Midt Vest Jylland, jeg har kunder fra store dele af Jylland i min salon.

Du er også velkommen.

Liane Nielsen Frisør og parykmager

Hele familiens frisør –

Min erfaring :

Jeg er uddannet frisør i 1985 hos ~ Herre og Dame frisør i salon Ladefoged  Rødding Midt Jylland.- derefter var jeg lige inde og vende et lille år i en næsten ren herresalon i Skive.- Derefter var jeg 10 gode år i Vinderup, Klippeateliet hos Aase – Så vendte jeg snuden tilbage til Skive hvor jeg hele tiden har boet med min familie.~ 3 år hos Jensens frisørhus i Søndercenter hos Kristian. Så kom muligheden for at  blive selvstændig, jeg indgik i et I/S med Berit i Klipperiet – Her var jeg i 17 gode og lærerige år hvor jeg de seneste år også arbejdede lidt med parykker..

Nu:

Feb 2017 startede jeg  “Min hel egen lille salon – KlipTone Frisør og Parykhus  forsætter  livets gang  i Vestergade 6  indtil – Fra feb. 2020 finder du mig i  nye lokaler længere oppe af gaden Vestergade 16B 7800 Skive. SE MIT NYE STED HER

Jeg må vist siges at være  en ret erfaren frisør med mange år inden for frisørfaget, nu er parykafdeling også en del af min hverdag og har været nogle år, det er en lille niche ca 20%, bruger jeg af min tid på det ~ Jeg arrangere gratis aftener for kræftramte, gerne med mit netværk ellers alene og hjælp til kaffen af en frivillig fra kræftens bekæmpelses lokale afd her i Skive.

Jeg elsker fagligt udfordringer og er nysgerrig efter at lære nyt, opdatere og følger med i moden inden for hår, farve og krøl er på vej ind i modebilledet igen, dog ikke som i 80’ erne.~

Parykker og hvilke muligheder der er inden for limet hår til skaldetpletter eller hel parykker, det  er ret vildt og rykker også en hel del nu, så der er virkelige flotte muligheder for herrer og damer, der ønsker mere hår.

Jeg ser mange hovedbundsproblemer, sår og mærker, samt forskellige typer af hårtab og når jeg ser noget der ser anderledes ud, vil du opleve at jeg påtaler det så du kan få din læge til at kigge på det, jeg stiller ikke sygdomsdiagnoser det er ikke min opgave..

JEG BESTRÆBER MIG PÅ AT HAVE GODE GODKENDTE PRODUKTER TIL PLEJE AF HUD OG HÅR. UDEN HORMONFORSTYRRENDE STOFFER DER KAN SKADE DIN FERILITET, ELLER SKUBBE TIL ANDRE FINE BALLANCER I DIN KROP. PASSER PÅ DIG OG VORES JORD.

Har du skæl eller andre tørre pletter som ikke er sygdom, måske mere symptomer på forkert, vask, pleje og tørring så har jeg en del viden jeg gerne deler med dig ?

Jeg:

Formidler og tilklipper parykker.

Special fremstillet parykker efter mål eller pålimet hår og del parykker, standard eller special, det jeg ikke kan skal jeg nok lære.

Mine kunder er unge som gamle, herre og damer, jeg nyder variationen, at kunne gøre en forskel lave smart hår og brugbare frisurer der fungere for den enkelte.

Vejleder og ligger makeup.. Gerne de hudvenlige produkter..

Ønsker du et arrangement med 5-8 deltager så stiller jeg også min viden til rådighed, mod et gebyr. Tager også ud i dit, eget  hjem  i Skive by.

Jeg går mere og mere op i at mine salgsprodukter skal være godkendt til grønsalon, de skal være virkelige gode i brug og gerne til rimelig priser.. Derfor har jeg tilfredshedsgaranti. Spørg gerne 🙂

Store dele af mine farver indeholder ikke ammoniak, men andre” ikke så lugtende aktive stoffer de er med olier, giver virkelige flotte  naturlige farver.. Der findes lette” farver til de sensible hudtyper.

Jeg er ikke 100% grønsalon? da jeg også laver permanente krøller og har farver, der  ikke kan være 100% grønne, men så milde som muligt, samtidig med at de er super gode.

Kontakt:

Kliptone frisør og Parykhus Vestergade 6 7800 Skive  22281198

Åbningstider.

Mandag, tirsdag, fredag 9-17*

Torsdag 9-17:30*

Lukket. onsdag/ lørdag.

Online book din tid her

Min lukketider er flexible derfor kan du ikke finde en tid der passer dig online så ring , 22 28 11 98 – måske jeg så kan trylle lidt 🙂

Er du syg eller gangbesværede.

Tilbyder jeg at klippe (dit hår skal være nyvasket) i eget hjem i Skive by, kun onsdag formiddage, kun efter forud personlig aftale.

Kørsel tillæg må påregnes.

Lidt billeder fra min nye dejlige salon og min hverdag ved arrangementer eller med kunder, se gerne mit galleri

Husk du kan doner din hestehale her.

Du kan doner 30 cm langt, frisk og ufarvet hår – Jeg  klipper og formidler gerne din donation videre😀

 Livet er fantastisk ~ Husk at nyde det.

 

KLIPTONE FRISØR OG PARYKHUS

VESTERGADE  16B 7800 SKIVE

TLF: 22 28 11 98

 

KLIPTONE FRISØR OG PARYKHUS SKIVE VESTERGADE 16B 7800 SKIVE

DIN FRISØR I SKIVE

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
YouTube
Instagram
RING KLIPTONE