Hvordan vasker jeg mit hår? Gode råd😉

Har du  mange små krøller der gerne vil Kruse og filtre?

Hvis ja  og du gerne vil undgå at håret filtre og kruser, så læs her..

Det er vigtigt at pleje krøllet hår på en særlig måde for at undgå filtre og krus.

Her er en oversigt over nogle gode råd til vask og pleje af krøllet hår:

1. **Fugtighed er nøglen:**

Krøllet hår har brug for masser af fugt. Brug shampoo uden sulfater, da sulfater kan udtørre krøllet hår yderligere.

2. **Vasketeknik:**

Når du vasker krøller, undgå at rotere rundt i håret, da det kan forårsage filtre. Påfør shampoo i små totter langs håret og masser forsigtigt hovedbunden med små cirkelbevægelser. Skyl uden at rotere håret, løft i stedet roligt op i håret mens vandet løber igennem. Skyl grundigt for at fjerne al sæbe.

3. **Balsam og kur:**

Brug en god kur jævnligt/ ofte hvis du hår er meget tørt eller kruser..

Altid kur før balsam som du altid afslutter med for at lukke dit hårs skællag..

Påføring er stort set ens for balsam og kur..

Brug en god balsam, som f.eks. Angel en Provence, der er velegnet til krøllet/tørt hår. Påfør balsam eller kur fra hovedbund til spidser i små totter og fordel forsigtigt med fingrene på langs af håret. Lad det sidde i 3-7 minutter før du skyller det ud.

4. **Efter vask og pleje:**

Undgå at filtre håret mens det er vådt. Brug eventuelt et fiberhåndklæde til at absorbere overskydende vand. Det er vigtigt at undgå at gnubbe eller rotere håret for at forhindre filtre.

5. **Hårtørring:**

For at undgå skade på krøllerne, tør forsigtigt håret med en softstyler på din hårtørrer, tør godt inde ved huden da fugt/ vand kan genere din hud, give skæl og kløe,  lad evt håret slut tørre med luften..

6. **Frisørbesøg:**
For en optimal klipning og pleje, overvej at opsøge en frisør, der har erfaring med krøllet hår og curling teknikker. Angel en Provence-produkter er godkendt til brug i grønne saloner og efter curly girl metoden.

Ved at følge disse råd og bruge egnede produkter kan du holde dine krøller velplejede og undgå problemer som filtre og krus.

Bestil tid til klip/ vejledning til curly klip i online booking😀

VIGTIG I KRØLLET IKKE AT KØRE RUNDT I HÅRE!!

Det er altid vigtig at din hud/ hovedbund bliver tørret hurtig enten med let softstyler eller luft forsigtigt ud i håret, da skæl er og kløe  ofte er tegn på svamp der trives på fugt hud.. Kig ind og få mine gode råd ved køb af miljø og hudvenlige produkter i Kliptone Vestergade 16 b 7800 Skive

Har du langt hår? Husk-Når du trænger til hårvask er det din hovedbund der er snavset ikke dine spidser..

Brug en portion ca som på en 5 kr, fordel sh. Angel en provence anbefales, I dine hænder, dup det derefter rundt på din hovedbund… Først derfor begynder du at masser din hovedbund med små trykkende bevægelser, så du ikke filtre dit hår..Masser fin hovedbund godt i baner så du kommer hele hovedebunden rundt, derefter skyller du med lidt vand og lidt vand hvor du trækker din finger igennem på langs af det dit lange hår, ikke masser og filtre det rundt,,, når du har skyllet sæbe ud –

GENTAGER du processen 1-2 gange afhænger af snavs og fedt på bunden.. Herefter skal der balsam på en meget plejende til dit lange og gamle hår( længde delt med 12 = alder i år) god portion fordeles på langs af dine længder.. de fleste balsam skal sidde nogle minutter , nogle balsam Angel en provence skal i hovedbunden andre ikke.. Hent dine hårprodukter face to faceshop og få  personlig vejledning med😀

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
YouTube
Instagram
RING KLIPTONE