NYHED – KOSTTILSKUD I KLIPTONE –

Mister du hår?

Har du ingen energi?

Ønsker du hjælp til at få bedre hår og hud?

Kan du lide når ting er plantebaseret af god kvalitet?

HVIS JA SÅ KOM IND TIL KLIPTONE FRISØR OG PARYKHUS VESTERGADE 16B 7800 SKIVE –

JEG VEJLEDER GERNE 🙂

Og glæder mig til at se dig . Kh Liane

 

Sundhed til dig, dit hår og hud indefra

Aloe vera-drik med C-vitamin – plejer kroppen både indvendigt og udvendigt Vores mest populære kosttilskud er blevet endnu bedre! Vores Aloe vera-drik består af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe vera af højeste kvalitet, høstet, når den er perfekt moden. Nu indeholder den også C-vitamin og har en endnu bedre smag – tilmed i miljøvenlig emballage. Til hvem? Forever Aloe Vera Gel™ er velegnet til alle, der ønsker at indføre en ny vane i hverdagen. Ekstra god til dig, der gerne vil holde dig sund og rask, idet drikken indeholder C-vitamin, der blandt andet bidrager til at reducere træthed og udmattelse samt til immunsystemets normale funktion.

Aloe vera-drik med C-vitamin – plejer kroppen både indvendigt og udvendigt

Vores mest populære kosttilskud er blevet endnu bedre! Forever Aloe Vera Gel™ er velegnet til alle, der ønsker at indføre en ny vane i hverdagen.

Bløde og tyggevenlige vitamintabletter Dagsbehovet af en lang række vitaminer og zink i en velsmagende tyggetablet. Forever Immune Gummy indeholder blandt andet vitaminerne B6, A, B12, C, D og zink, der bidrager til imunsystemets normale funktion.

Bløde og tyggevenlige vitamintabletter
Med Forever Immune Gummy er det en fornøjelse at få det daglige behov af en lang række vitaminer og mineralet zink. Denne gode tyggetablet med tropisk frugtsmag er helt vegansk og indeholder ikke gelatine.

Til hvem?
Forever Immune Gummy for voksne, er til dig, der ønsker at tage dine vitaminer på en nemmere og mere velsmagende måde. Kosttilskud i tyggevenlige formater, nærmest som vingummi, bliver stadig mere populære. Denne tyggetablet er desuden vegansk og helt fri for gelatine. Særlig velegnet til alle, der ønsker at holde sig sunde og raske, for Forever Immune Gummy indeholder vitaminerne B6, A, B12, C, D og zink, der bidrager til immunsystemets normale funktion.

Du får:
• 10 vitaminer og zink
• vitaminerne B6, A, B12, C og D, der bidrager til immunsystemets normale funktion
• bløde og tyggevenlige vitamintabletter med tropisk smag
• vegansk formel uden gelatine

Jeg har altid udvalgte kosttilskud på hylden og det jeg ikke har kan jeg skaffe fra leverandør..

HENT dine vare her

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
YouTube
Instagram
RING KLIPTONE