KlipTone åbner igen tirsdag d.6/4

KlipTone åbner igen tirsdag d.6/4 

Jubbi vi må åbne igen d.6.4 – Jeg glæder mig for vildt og 1000 tak for den store opbakning, her efter åbningen – Beklager den lange ventetid, jeg arbejder ekstra og gør alt jeg kan, ville være dejligt med 4 ekstra hænder😉😀 Ses😀🤣😉💜💙💚🧡


Krav for dit besøg i KlipTone

 

🔴 være rask når du kommer –
🔴mundbind er mit krav- samt håndsprit ved døren
🔴kom ikke før tiden

⚫️ Dokumentation medbringes på 1 af følgende.

🔴c*vid negativ test max 72 timer
🔴 positiv test max 12 uger minimum 2-4 uger ( du skal være hel rask)
🔴 Corona pas på færdig vaccination

🔵Husk dokumentation hvis du mener du er fritaget for test eller mundbind, Ring og aftal inden da jeg også har kræftramte kunder på salonen derfor ønsker jeg dokumentation og jeg vil overveje smittesitationen ved hver henvendelse uden test og påberåber mig retten til at afvise.

🟢Du er velkommen til at handle eller bestille tid på salonen med mundbind afsprit af hænder ved ankomst. – Uden test dokumentation.

Tak for forståelse og opbakning til mig i KlipTone kh Liane

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
YouTube
Instagram
RING KLIPTONE