Forår og sommer efter Corona lockdown i Kliptone


Online book www.KlipTone.dk

Tanja på vej tilbage til det nye liv..
Håret skal gerne vokse langt igen..
Men det er vigtigt at have en frisure imens🤩
Der blev klippet farvet og stylet lidt frem og tilbage, lidt højt og fladt, tjek lige forskellen på de forskellige måder 😀
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nu shiner hun 😄
Syntes i ikke👍

Der kommer flere foto på se Coronahår

Www.KlipTone.dk
Eller ring 22281198
Tjek regler her https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/coronapas

HUSK online har altid åben…

Jeg har sommerferie lukket uge 29-30-31
Det er derfor en god ide at du planlægger dit sommer og efterårs hår nu.. Så er du sikker på en tid👍
Online book allerede nu, tak for din tid😀

——————————————————————

Så er der snart gå en mdr siden vi frisør måtte åbne😀 Så dejligt at være igang igen 😀 Der er klippet så meget hår af der er blevet farvet, krøller.. Der linet hår på, fundet naturlige parykker til kemopatienter min lille parykafdeling hvor er det dejligt at være tilbage og kunne hjælpe folk.

Der har virkeligt været behov for god pleje at de tørre lokker så mine Grønje produkter til hud og hår har været svær at holde på hylderne, folk havde opdaget at de produkter der er i supermarkedet ikke kunne leve op til det de bar vant til..

Og jeg kan stå 100% inde for mine produkter så derfor er min holdning også at skulle du have fået et produkt med hjem der ikke helt var det du forventede så kom ind inden for en uge så bytter jeg til et andet produkt .. De her produkter er for gode til at komme til at havne på hylden uden at blive brugt.. Sådan en garanti får du ikke bedre og det er en grund til at jeg tør give det da det er yderst sjællent at jeg har fået vejledt forkert men det er menneskeligt at fejle så kom gerne ind så skal jeg gøre mit bedte i at du får det rigtige med hjem😉😀👍 Vil du se alle de nye frisure så tjek mit galleri med Corona hår måske der er en du kan genkende😀 Eller du kan se min lille video på youtube.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
YouTube
Instagram
RING KLIPTONE