FEBRUAR 2019 / Lille blog

KlipTone – Din frisør i Skive

Din frisør skal på ?? Kursus i nye klippeteknikker.

Så er det tid til at lære nyt ?? Derfor tager jeg på klippekursus med nogle dejlige kollegaer og har derfor lukket KlipTone  d.25-26.2.. sørg derfor for at booke din tid i god tid i uge 9 da der ikke er mange dage der er åben i den ugen? KlipTone  frisør og Parykhus 

Vestergade 6 7800 Skive

Tel.22281298

Online booking www.kliptone.dk

Der blev tid for lidt oprydning i huer og tørklæder inden de nye sommermodeller kommer, så mangler du en billig hovedevarmer.. 

Så har jeg lavet en fin blandet kurv” med fast pris uanset FØR pris- 

NU pris pr stk 75,00kr 

Du er velkommen til et drop inn kig? Måske der er noget du kan bruge..

OBS !!! Er på kursus – 

Er tilbage torsdag d28.2 kl 8:30?

KlipTone Frisør og Parykhus 

Flot stålgrå hår.
Rigtig mange vil rigtig gerne have det klare lyse stålgrå hår i dag ?
For at kunne få stålgråt hår skal håret allerførst være helt  hvidt, uanset om det er lavet eller er naturligt. Er dit hår mørkt og/ eller indeholder meget røde og gule pigmenter, kan det være meget svært at få håret helt hvidt på en behandling ofte skal der flere gange afblegning til og det er hårdt for håret.
Når håret er hvidt skal der efterfarves med en grå/blå color, der hjemme skal du vedligeholde med blå shampoo /balsam og  kur behandling for at holde håret lukket, bevare elasticiteten, glansen og farven inde i dit hår.

Har du naturgråt hår med mørke hår indimellem og gerne vil have det helt lysegråt skal du også igennem ovenstående, vil du bare have den kolde tone kan du vælge at lade de mørke hår skinne igennem og evt bare tone grå/blå og efter behandle med blå/lilla shampoo og kur hjemme..

Er du 100% hvid håret kan en blå shampoo og kur til hjemmebehandlig også give en flot glans. Husk også at drikke 2 liter vand.

Du er velkommen forbi for lidt vejledning, men som du kan se skal man selv gøre lidt derhjemme for at bevare håret flot.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Skal du konfirmeres her  i foråret?

Skal du have nyt smart hår?

Skal du klippes eller have lidt striber i?Striber eller solstrejf kan jeg lave uden kontakt til din hud.

Har du langthår er det også muligt at klippe lidt løft eller mere bevægelse ind i dit hår uden at klippe det helt kort, pandehår kan også ændre en del på din frisure..  Små fif til at du selv kan få dit hår til at se lidt tykkere, blankere/smukkere ud.

Drenge hår kan også beholde lidt længde og samtidig tæmmes lidt med de rigtige klippeteknikker. Få også lidt stylingsmuligheder fif med på vejen..

En voks er ikke bare en voks, de kan stort set alle noget forskelligt og nogle går ikke af i regnvejr eller løber ned og svider i øjenene.

Jeg er eneste frisør i KlipTone, så ønsker du en tid til din konfirmation hos mig skal du planlægge og bestille tid i god tid?

Annonce fra skivefolkeblad midt på ugen..

KlipTone har huer, tørklæder eller turban til brug ved midlertidig eller varigt hårtab eller hvis du bare har det koldt ?

Det er snart forår og sommer ?

Her kan i se et glimt af de nye modeller fra Christine Headwear, der kommer om kort tid i salonen.. Hos mig prøver du, får vejledning i hvilket køb der er mest klædelig, du får min viden og erfaring med.

 Jeg følger den vejledende pris, der er ingen fragt når du selv skal hente hos mig..

Ønsker du en hovedebeklædning tilsendt~ du måske prøvede men ikke fik med, kan vi også finde en løsning med mobilpay, pris +fragt = så sender jeg gerne. Vh. Liane

www.kliptone.dk

 

DU ER VELKOMMEN TIL AT KOMME OG PRØVE.

BARE DU RINGER OG AFTALER TID TIL VEJLEDNING FØRST.

TLF. 22281198

Frøken Jensen her bliver aldrig træt af at vente☝️?

Lidt hyggehår i en lille kort pause mellem kunderne det er altid godt at træne og holde sine grundfærdigheder som frisør ved lige❤️?

 KlipTone  frisør og Parykhus 

Vestergade 6 7800 Skive

?22281298

Online booking www.kliptone.dk

Donere dit lange hår til paryk eller del paryk, der bruges af mennesker der ikke har hår..

Dit hår skaber så stor glæde og frihed.

Det at få kunne få en paryk med ægte hår er så stort❤️ for mange der ikke har et hår selv?

Du kan følge mig på youtube, facebook eller Instagram .

KLIPTONE FRISØR OG PARYKHUS SKIVE VESTERGADE 16B 7800 SKIVE

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
YouTube
Instagram
RING KLIPTONE