JUBII KLIPTONE MÅ ÅBNE IGEN😀

KlipTone åbner igen tirsdag d.6/4 

TIDSBESTILLING ONLINE TRYK PÅ BILLEDET

Se alt det ny hår her

Nyt smukt hår- klip farve og reflexer.
Skønt at få lov at trylle med saks og farver igen💚🧡❤️
Her endnu en af mine fantastiske skønne kunder..

1000Tak for opbakning og blomster 🧡💚❤️
De har glædet mig, hver og en💐
Dejligt at være igang igen❤️🧡💚
Giv gerne et 👍
#ILOvEIT🧡💚❤️

Corona regler gældende efter vaccination

Www.KlipTone.dk

 

NYHED!

 

En luksuriøs, fugtgivende selvbruner elixir med en skøn duft af kakao, som smelter ind i huden. Formuleringen er med den mest innovative teknologi og advancerede ingredienser, samt botanisk indhold, for at gennemfugte og give din hud den smukkeste medium selvbruner glød, som ligger jævnt og ensartet i op til 10 dage. En ny teknologi med indkapslet DHA, hvor DHA’en langsomt frigives i op til 72 timer efter påføring, hvilket forbedrer resultatet, som holder op til 10 dage.

 

Den smukke farve og glød er der straks, samtidig med et naturligt og langtids holdbart selvbruner resultat.

Påføres med selvbruner påføringshandske.

(Kan anvendes både på ansigt og krop).

 

Forbedret dækkeevne ved små ujævnheder, så den passer til alle hudtyper. Derudover øger den beskyttelsen af huden imod de skadelige HEV (High Energy Visible) light – BLÅT LYS (fra vores tablets og computerskærme).

100% naturlig, vegansk, cruelty free, plastflaske af genbrugsplatisk fra havet.

Fri for: Palme olie, silicone og sulfat.

Pris 299,00

Www.KlipTone.dk

Vinder af Corona klipning Henriette var på salonen og indlæste hendes klipnnng og valgte samtidig at få noget reflexer i sit hår 🧡❤️💚 Tjek lige😃

SE LEDIGE TIDER PÅ FACEBOOKFACEBOOK

 

BEMÆRK DIT CORONA PAS ER FØRST GYLDIG 2 UGER EFTER DEN SIDSTE VACCINATION.. Hos liberal erhverv flere kunder er desværre blevet overrasket over dette men det skal desværre være i orden alternativ er e’et en negativ test under 72 timer.. Husk dokumentation på papir, telefon eller som screen shot på din mobil.

KlipTone holder i denne uge –
lukket tirsdag d.13/4
Men har åbnet onsdag d.14/4 istedet.

 

Se her det nye Corona hår efter Lockdown 2021

Jubbi vi må åbne igen d.6.4 – Jeg glæder mig for vildt og 1000 tak for den store opbakning, her efter åbningen – Beklager den lange ventetid, jeg arbejder ekstra og gør alt jeg kan, ville være dejligt med 4 ekstra hænder😉😀 Ses😀🤣😉💜💙💚🧡


Krav for dit besøg i KlipTone

 

🔴 være rask når du kommer –
🔴mundbind er mit krav- samt håndsprit ved døren
🔴kom ikke før tiden

⚫️ Dokumentation medbringes på 1 af følgende.

🔴c*vid negativ test max 72 timer
🔴 positiv test max 12 uger minimum 2-4 uger ( du skal være hel rask)
🔴 Corona pas på færdig vaccination

🔵Husk dokumentation hvis du mener du er fritaget for test eller mundbind, Ring og aftal inden da jeg også har kræftramte kunder på salonen derfor ønsker jeg dokumentation og jeg vil overveje smittesitationen ved hver henvendelse uden test og påberåber mig retten til at afvise.

🟢Du er velkommen til at handle eller bestille tid på salonen med mundbind afsprit af hænder ved ankomst. – Uden test dokumentation.

Mit valg pt da jeg også har kræftramte på salonen;

Jeg kan se der findes dette dokument du kan få en læge til at skrive under hvis du ikke kan komme med en negativ test eller Corona pas ikke kan bruge mundbind i min salon mens du går rundt og jeg er i nærheden…Ring inden så vil jeg overvejer jeg ud fra smittetrykket om jeg tør modtage dig på min salon.. ( jeg forbeholder mig retten til ikke at modtage kunder der ikke kan følge de vejledende regler)

Dokument der findes fra lægelig side – https://www.laeger.dk/sites/default/files/attest_fritagelse_fra_test_for_covid-19_2.pdf

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
YouTube
Instagram
RING KLIPTONE