Knæk Cancer~Skive~KlipTone

  1. Se mine billeder og video fra dagen??

Knæk cancer ugen 2017 startede i Skive ?

Når vi løfter sammen bliver vi stærkere? Her sammen med en flok dejlige seje piger?  Egeris blomster, Kræftensbekæmpelse lokale Skive afd.  KlipTone Frisør og paryk afd.

Husk #knækcancerblomst giver 20kr pr tag til knæk cancer

Jeg syntes hel sikker at det var en hel fantastisk dag med en masse besøgende gæster ??? og alle sejl var sat af lokale tovholder, kræftramte, behandler og butikker..❤️
Denne dag syntes jeg hel bestemt vi godt kan være stolt og tilfreds med som by.. Super flot opbakning af besøgende hele dagen.
Flot dag? Jeg syntes det var en rigtig fin arrangement at deltage i.
Tak fordi jeg måtte være med. ?
Kh Liane KlipTone Frisør og Parykhus, Vestergade 6 7800 Skive 22281198 ~ Online booking www.kliptone.dk

@tv2 Knæk Cancer @Egeris Blomster @Toftild – Hår for Livet @Christine Headwear @Vita Liberata @Kliptone Frisør og Parykhus Skive @Skive, Denmark @Skive Folkeblad @Radio Skive @Inshop Varehuset Skive @Go’morgen og Go’aften Danmark @Ung kræft @kræftensbekæmpelse

 KNÆK CANCER SKIVE 2017 PÅ YOUTUBE –

Se på youtube- Anne donere her alt sit hår.

 

 SE Video om donation af din hestehale 

Tre lokale frisører samler hår ind, som både giver penge og velvære til kræftpatienter

I dag har Knæk Cancer Bussen taget plads på Posthustorvet i Skive, hvor det vrimler med initiativer for kræftramte, pårørende og alle andre, som på den ene eller anden måde har den frygtelige sygdom inde på livet.

I bussen står Liane Svenningsen Nielsen fra Kliptone og fortæller, hvordan hun og frisørerne Afrodite og Maja V løbende samler hår ind, som først sælges på auktion og efterfølgende bliver lavet til parykker, som blandt andet bliver brugt at kræftpatienter, som får et permanent hårtab.

Auktionerne styres af Toftild Alternativt Hår i Aalborg, som i år har indsamlet 160.000 kroner via hårdonationer, som de donerer til Knæk Cancer.

Se videoen, og hør Liane fortælle om projektet.

SE Video om donation af din hestehaler

Følg gerne KlipTone frisør og Parykhus på Facebook

 

KLIPTONE FRISØR OG PARYKHUS SKIVE VESTERGADE 16B 7800 SKIVE

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
YouTube
Instagram
RING KLIPTONE