Kort smart hår

Kort smart hår.

Voksen hår behøver ikke være gråt mat eller kedeligt.

Ung hår behøver ikke være langt pjevset eller kedeligt. Der er utallige muligheder for at få noget lidt kortere ikke nødvendigvis helt kort men smartere hår evt med farve til at fremhæve DIN stil og TYPE.. Er du træt af at være langhåret har du ca 25 cm frisk godt hår, mulighed for at klippe dit hår og donere din hestehale til paryk( se min hjemmeside)

Der findes utallige farvetyper og  teknikker, så der kan sagtentes laves en masse spil i dit hår, uanset længden.

Super flotte farver der fremhæver din egne farver og type ~ Livet skal leves hele livet?

Er du gravid eller ønsker at være det og derfor ikke ønsker farve på din hud men gerne vil pynte på dit hår. Så kan reflexer evt i flere farver være en mulighed med den rigtige teknik kan kontakt med huden minimeres kraftig . Hårkur der passer til dit hår uden hormonforstyrrende indhold kan også pynte gevaldig, kig ind jeg har også en lille vitamin ampul til første hjælp.

Der findes farver der er allergivenlige og lugtvenlige.

Ønsker du ikke farve i dit hår til at fremhæve effekter i din frisure, så er  pleje og stylingsprodukter super vigtige ikke mindst hvis du er kommet i alderen, hvor de grå hår titter frem, og din hud bliver mere tørt, din fugtighed i huden foder dit hår med fugtighed så er din hud tørt eller har du langt hår så er fugt udefra vigtigt for en flot finish.

Tørt uplejet gråt hår pynter ikke på nogen men kan være super flot når det er blankt og velplejet, evt tynde efftekter i til at fremhæve farven.

Vejledning og hår lavet hos mig giver dig en god sikkerhed. Jeg har den 4 årige frisør uddannelse, mange kursusår på mit CV.  Forsøger altid at gøre mit bedste, og har derfor også tilfredshedsgaranti på produktkøb med bytteret inden for 1uge.

KlipTone Frisør og Parykhus
Herre og damefrisør
Vestergade 6 7800 Skive
22281198 ~
online booking
www.kliptone.dk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️                  Like ???.                                 KlipTone frisør og Parykhus på Facebook -Tak

KLIPTONE FRISØR OG PARYKHUS SKIVE VESTERGADE 16B 7800 SKIVE

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
YouTube
Instagram
RING KLIPTONE